Orthopedic offices for dr. o'Mally
New York, nY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The contrast and play between refinished concrete, glass, and recycled wood provides a warm and crisp Modern environment conducive for Dr. Martin O’Mally’s modern orthopedic practice.  Splashes of color are introduced in the carpet tiles beneath the reception desk and on one wall of each exam room. A glass-enclosed administrative area allows exterior light to pass into the connecting clinical corridor and onto the opposite wall, lined with horizontal wood planks and highlighted from above with continuous LED cove lighting. The MRI room opens off of its own medical corridor and the entrance to the doctors’ offices is discreetly ‘knifed’ into the wood wall clad in the same wood and mounted on blind hinges. 

< previous | next  >